byt lankar med html-skolan
Google gbghtml.se
index bilder body länkar visited div-taggen class hover menyer dreamweaver dreamweaver extensions flash gratis html editorer gratis templates css3 animation med css3 responsiv design Böcker om stylesheets Design för din blogg waybackmachine
är du nyfiken på hur din eller andra webbsidor såg ut förr? Prova waybackmachine>>>

Några platser med bra information om hur du kodar din blogg.

codex.wordpress.org innehåller alla koder du kan behöva för att koda din wordpress

https://codex.wordpress.org/Category:Design_and_Layout På samma ställe hittar du även 100-tals exempel på hur du designar din blogg.

api.jqery.com/css/ jquery är mycket användbart för att ordna animerade bilder, bakgrunder, menyer och tusentals andra funktioner i din blogg.

En sak som blir allt viktigare idag är att göra din blogg läslig på mobila enheter. Det går fort att lägga upp bilder, annonser och tillägg men ännu fortare att få den oläsbar på smartphones och plattor. Ett par tillägg som kan vara användbara är GZip Ninja Speed Compression som du antingen hämtar här eller installerar i panelen genom att söka nytt tillägg. Jag har fått en del effekt på denna.

En annan som kan användas är WP Super Minify vilken komprimerar cache och css så det går snabbare för webbläsaren att läsa in sidan. OBS!!! Fungerar inte tillsammans med alla andra tillägg.

När det sedan gäller utseende finns här hur mycket som helst att hämta på nätet. Har du själv inte tid eller kunskap för att hinna lära dig hur du bär dig åt finns det flera som kan ordna utseendet för dig. Jag lägger upp några på webbgbg.se Här hittar du både gratis och theman du får betala en slant för.

Ute på wordpress.org hittar du massor av nya theman du kan använda.

themefurnace.com har flera fina teman du kan använda. Här finns även mallar.

Se mer här>>>

copyright © Björn Larsen citygbg.se