byt lankar med html-skolan

Google gbghtml.se
Denna sida använder cookies, läs mer här>>>
index DOC type href-lang taggen title-taggen description keywords facebook länkbyten mobilt pinga din blogg verktyg sökmotorer trender forum gratis annons sociala medier skicka gratis nyhetsbrev validera sidan Gratis sökmotoroptimering varna för cookies intressanta bloggar om seo sökmotoroptimering för wordpress webbhotell med SSL

Postnord bjöd på lite siffror angående ökningen av e-handel 23:e februari.

ehandeln blir allt viktigare
Jag fick tillfälle at höra vad Postnord hade kommit fram till 2016 på en "e-barometer frukost" i Skandinavium den 23:e februari. e-handeln bara ökar och de flesta handlare har tagit steget att få sålt mer via nätet. Jag fick en intressant föreläsning av Arne Andersson samt Carin Blom den 23:e Februari. Postnord är ju den största hanteraren av paket i Sverige just nu och håller därför lite koll på vad som går genom deras hantering. Som du ser på kurvorna i detta diagram ökar, i stort sett, allt vad gäller försäljning på nätet. Vad det gäller ökning av kläder har det nästan stagnerat då dessa ju sålt på nätet en ganska lång tid. Ändå ökade försäljningen av kläder på nätet med 8% förra året. Det som ökar mest, just nu, är leksaker samt möbler. När det gäller möbler säger Arne Andersson de inte har löst alla problem med logistiken här.

prognones
2016 ökade e-handeln 16% hos Postnord och de ger en prognos på 17% ökning 2017.

tapar kunder
En intressant iaktagelse som några gjort här är att om sidan tar mer än 4 sekunder att öppna på en mobiltelefon tappar du 60% av kunderna. Samtidigt säljs det via nätet runt 60% via kunders smartphones. Ser ut som om det nästan är viktigare att få sidan mobilvänlig för att hamna högt på sökmotorerna. Kan vara en uppmaning att få alla våra sidor mobilvänliga.

Du kan läsa mer om den årsrapport för 2016 Postnord sammanställt på deras hemsida>>>

mediamarkt och glitter
Magnus Pettersson från Mediamarkt berättade att de var väldigt sena med att lansera sin butike på nätet. De startade ju inte sin verksamhet i Sverige förrän 2006 och berättade det var svårt att få in alla företagets butiker på e-tjänster. Kan det vara därför de flyttar tillbaka till Tyskland igen?

Erica Stigerud från Glitter berättade de är fortfarande i uppstart av e-handel på sitt företag men visar redan en starkt uppåtgående trend på försäljningen

gratis visitkort
100 visitkort 72 :-

copyright © Björn Larsen citygbg.se