byt lankar med html-skolan

Google gbghtml.se
Denna sida använder cookies, läs mer här>>>
index DOC type href-lang taggen title-taggen description keywords facebook länkbyten mobilt pinga din blogg verktyg sökmotorer trender forum gratis annons sociala medier skicka gratis nyhetsbrev validera sidan Gratis sökmotoroptimering varna för cookies intressanta bloggar om seo sökmotoroptimering för wordpress webbhotell med SSL

Facebook kanske inte är det bästa stället för annonsering

Techcrunch.com skriver att Limited Run, ett webbhotell som specialiserat sig på att bygga webbhotell för musiker samt butiker som säljer musik och filmer, har upptäckt att 80% av deras träffar från Facebook kommer från Bots. Ett fusk som innebär att de fick betala träffarna men bara får 80% av klicken till sin hemsida. Limited Run undersökte med google analytics, Clicks och gjorde även ett specialbyggt verktyg själva för att logga de besökare som kom från klickan på Facebook. De fick samma resultat över allt. 80% av besöken var ogiltiga. det vill säga inga spår av webbläsare eller någonting annat.

Ordet Bot kommer från engelskans Robot och betyder alltså en robot som utför vissa uppgifter. Google har även den en Bot som utför olika saker som att läsa robot.txt, sitemap och liknande. Du kan använda en Bot för att dra ner en sida eller helt enkelt för att skapa falsk trafik.

Du hittar väldigt många som vill hjälpa dig att annonsera på facebook idag. Söker du på google får du nästan 4 miljomer träffar. Det kan löna sig att försöka själv.

Internetworld skriver så här
3 steg till lyckade Facebook­-annonser

facebook annonser
PixelYourSite PRO

Drive 1,000's of Targeted Visitors to YOUR site with iNeedHits.com!  Shop Now!
Guaranteed Google Listing in 48 hours - Only $19.99

O.K, nu när vi kommit så här långt skall vi försöka ta reda på vad folk letar efter. Det finns ett antal gratis tjänster ute på internet du kan använda. Gå vidare till sidan med verktyg>>>.

Googles keywords tool
Använder du för att ta reda på vilka keywords du kan använda på din webbplats.

keyword-finder.net
Mycket reklam men ett par användbara verktyg.

pineberry.com har ett onlineverktyg som kan ge några tips på H1-taggar och en del annat.

Lägg in ett rss-flöde från någon sida som tar upp det du skriver om På rssinclude.com skapar du själv ett flöde och lägger sedan in koden på din webbplats. Den bästa är nog javascriptflödet. Php kan ha lite svårt med svenska tecken.

gratis visitkort
100 visitkort 72 :-

copyright © Björn Larsen citygbg.se