byt lankar med html-skolan

Google gbghtml.se
Denna sida använder cookies, läs mer här>>>
index affiliate arbetssökande dating domäner e-butik resor spel valuta webbhotell

Några tjänster du skall använda om du tänkt dig en framtid som aktie, betalning eller valutamäklare.

När marknaden är orolig handlar du helst med valutan. Det finns dock fler alternativ med aktier fast du får läsa på. Handeln med aktier har ökat avsevärt de senaste åren i och med att du kan handla blixtsnabbt via ditt bredband.

Här får du ett par tusen att starta med. Kan vara en bra skola innan du börjar på allvar. Du handlar här med valuta, optioner, handelsvaror och mycket mer.

pengar pa betalningar
Gör pengar på iban

Du kunde göra pengar på paypal för några år sedan genom att länka dem från din webbplats. Tyvärr tog detta slut. Du har nu iban som fungerar nästan likadant. Skillnaden här är att du investerar i EMI (Electric Money Institution) vilken vilar på den europeiska centralbanken. Företagare kan göra lån genom iban och du får från 3 till 6 procent på dina investeringar. De kan även överföra pengar mellan olika länder i europa. Hittar du nya publishers får du hela 20€. Investerar en besökare 500€ får du 250.

eToro
På eToro lär du dig mycket och du har även möjlighet att handla med fonder, aktier och obligationer

Välkommen till världens största investeringsnätverk. Som ledare i social handel, ger eToro ett enkelt, öppet och roligt sätt att investera och handla med valutor, råvaror och index online. Se vem som handlar vad i realtid, följa de bäst fungerande handlare och automatiskt kopiera vad de bästa handlarna gör. Det är ett mycket smartare sätt att handla. Du erhåller 100$ så snart du har tecknat ett konto.


Gör pengar med forex
Här får du 1000$ att leka med direkt. Du ser valutan förändras och vad du skall hålla ögonen på. Det händer mycket med valutan för ögonblicket i och med att halva U.S.A är stängt. Lägg upp en banner på hemsidan och tjäna procent på dem som vill handla. Användbart för dig som jobbar med risk-kapitalister, lån, banker och aktier.

copyright © Björn Larsen citygbg.se